Feeds RSS
Feeds RSS

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Βράβευση - Ευχαριστώ

Με την Ακολουθία του εσπερινού των Τριών Ιεραρχών στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνορα, ξεκίνησαν οι λατρευτικές και εορταστικές εκδηλώσεις στην Ιερά Μητρόπολη Καστορίας, επί τη ιερά μνήμη των Αγίων των Γραμμάτων και της Παιδείας. Έτσι, το απόγευμα της, Τετάρτης 29 Ιανουαρίου 2020, τελέσθηκε Αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ, ενώ ακολούθησε ομιλία του Καθηγητού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Ελλογιμωτάτου κ. Εμμανουήλ Βαρβούνη.
Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος, όπως κάθε χρόνο, βράβευσε με το παράσημο της Ιεράς Μητροπόλεως, τον Σταυρό του Αγίου Μηνά,ύστερα από πρόταση του Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς,  εκπαιδευτικούς για το έργο που προσφέρουν στα σχολεία της περιοχής μας. 
Στις εκδηλώσεις συμμετείχε και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς.
"Τεράστια η τιμή που μου έγινε!Νοιώθω ευγνωμοσύνη🙏 , μεγάλη συγκίνηση, αλλά και ηθική ικανοποίηση γι'αυτή τη βράβευση. Τα ευρωπαϊκά προγράμματα Comenius και Εrasmus + ,που έγιναν μέρος της ζωής μου τα τελευταία 10 χρόνια, ήταν απλές ιδέες που γιγαντώθηκαν με πολύ κόπο, με πολλή δουλειά, με πολύ πείσμα και επιμονή.
Ένας κύκλος ολοκληρώνεται, αλλά τίποτε δεν τελειώνει 😉.Τα καλύτερα έρχονται 🙌!!!
Υ.Σ Υποκλίνομαι στους ανθρώπους μου, στις ομάδες μου 😘!Τίποτε δε μπορείς να κάνεις μόνος σου! Σας ευχαριστώ"

Ο εσπερινός των Τριών Ιεραρχών και η βράβευση εκπαιδευτικών (Φώτο & Βίντεο)