Feeds RSS
Feeds RSS

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους περσινούς Bloggers...για μία ακόμη μεγάλη διάκριση!!!









MySpaceAnimations.com








Μετά από την διάκριση στο περσινό πρόγραμμα Etwinning,μια ακόμη διάκριση για τους περσινούς Bloggers, στον σχολικό διαγωνισμό του i-create: "Σχολικά Μαγειρέματα"

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής , στις 16 Οκτωβρίου, ήταν η καλύτερη στιγμή για να ανακοινωθούν οι συμμετοχές που ξεχώρισαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό που διοργάνωσε την περσινή χρονιά το ΥΠΔΒΜΘ με τίτλο "Σχολικά Μαγειρέματα".Όπως είναι ήδη γνωστό οι περσινοί Bloggers ( Γ΄Τάξη- 2010-2011)του σχολείου μας συμμετείχαν στον διαγωνισμό ,στην κατηγορία " Παραδοσιακές Μεσογειακές Συνταγές".Με μεγάλη χαρά θέλω να ανακοινώσω την διάκριση και βράβευση τους για τις παραδοσιακές καστοριανές συνταγές που έστειλαν :" Γριβάδι σούπα με γκαρούφα" και Γουλιανός όξινος".Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος ,καθώς επιλέχθηκαν μόνο 30 συνταγές (10 από την α'θμια και 20 από την β'θμια)σε σύνολο 178 συνταγών από όλη την Ελλάδα.
Η επιτροπή αξιολόγησης, αποτελούμενη από τον κ. Ηλία Μαμαλάκη, την κ. Ντίνα Νικολάου, τον κ. Δημήτρη Ποταμιάνο, την κ. Λιάνα Δενεζάκη, την κ. Έφη Φουσέκη και τον κ. Χάρη Κανδηλώρο, μελέτησε και αξιολόγησε τα έργα των παιδιών με πραγματική φροντίδα και ευαισθησία. Οι συμμετοχές ήταν από όλη την Ελλάδα και η επιλογή δύσκολη. Τα έργα που αναδείχτηκαν πληρούν απόλυτα τα κριτήρια που τέθηκαν, φανερώνουν την δημιουργικότητα των μαθητών και ξεδιπλώνουν την μαγεία του Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού.

Οι βεβαιώσεις συμμετοχής καθώς και οι διακρίσεις θα αποσταλούν από το ΥΠΔΒΜΘ στα σχολεία που συμμετείχαν και διακρίθηκαν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Ο σχεδιασμός ενός ημερολογίου για το 2012 όπου θα συμπεριλαμβάνονται τα επιλεγμένα έργα έχει ήδη ξεκινήσει και σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες.


MySpaceAnimations.com
Συγχαρητήρια λοιπόν,για άλλη μια φορά στα παιδιά μας που συμμετείχαν με ιδιαίτερο κέφι, φαντασία και ευρηματικότητα.



Μπορείτε να δείτε ότι αφορά τον διαγωνισμό στον παρακάτω σύνδεσμο: