Feeds RSS
Feeds RSS

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικες ευχές μέσω Skype!!!


Διατηρώντας μια παράδοση που ξεκίνησε το 2013, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Comenius, τραγουδήσαμε  για τρίτη συνεχή χρονιά τα κάλαντα μέσω Skype και μοιραστήκαμε όμορφες στιγμές με τους παλιούς μας συνεργάτες. 
Η επικοινωνία ανάμεσα στα σχολεία, η ανταλλαγή καλών πρακτικών και η διατήρηση των φιλικών δεσμών και μετά το πέρας του προγράμματος, ανήκαν στους πρωταρχικούς μας στόχους. Έτσι, ανάλογα με τις υποχρεώσεις και το πρόγραμμα  που είχε το κάθε σχολείο, στάθηκε δυνατό να επικοινωνήσουμε με τους περισσότερους από τους παλιούς μας εταίρους. 
Με μεγάλο ενθουσιασμό οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ' και της Δ΄Τάξης αντάλλαξαν χριστουγεννιάτικες ευχές με τα παιδιά των σχολείων της Σκωτίας, της Τσεχίας, της Πολωνίας και της Τουρκίας. Σε κλίμα συγκινητικό, αφού ξαναειδωθήκαμε  μετά από πολύ καιρό, είπαμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα παραδοσιακά μας κάλαντα, ενώ ακούσαμε και τα δικά τους!!!
Η εμπειρία, για άλλη μια χρονιά θα μας μείνει αξέχαστη!!!








Την δραστηριότητα οργάνωσαν οι δάσκαλοι των τάξεων Αλεξάνδρα Μιχαλοπούλου και Νίκος Μπίτης, η δασκάλα της Παράλληλης στήριξης Αγνή Παπαϊωάννου και η δασκάλα των Αγγλικών Μαρία Μπαρούφα.