Feeds RSS
Feeds RSS

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα Comenius( Skype)


Πραγματοποιήσαμε και φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, την δραστηριότητα Comenius "Winter Greetings".Συνδεθήκαμε μέσω Skype με 9 ευρωπαϊκά σχολεία ,τραγουδήσαμε τα κάλαντα και μας τα τραγούδησαν κι αυτοί!!!Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία καθώς είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με καλούς φίλους και να ανταλλάξουμε θερμές ευχές!!!
Τη Δευτέρα 15/12 συνδεθήκαμε με τα σχολεία της Βουλγαρίας, της Κύπρου και της Τουρκίας.
Την Τρίτη 16/12 , με την Πολωνία, την Ρουμανία1 και την Σκωτία, ενώ την Τετάρτη 17/12 ανταλλάξαμε ευχές και τραγούδια με την Τσεχία, τη Ρουμανία2 και την Ιταλία!!!
Στην δραστηριότητα συμμετείχαν οι μαθητές/τριες της Στ' Τάξης ,που τραγούδησαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και το αγγλικό τραγούδι "Deck the halls".
Οι συνδέσεις  πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου , όπου είχε στηθεί ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό!!!
Την δραστηριότητα οργάνωσαν και συντόνισαν οι εκπαιδευτικοί Αλεξάνδρα Μιχαλοπούλου, Αλέκα Τρύφου, Νικόλαος Μπίτης, Νικόλαος Κύρου και η δασκάλα των Αγγλικών Μαρία Μπαρούφα που δίδαξε στα παιδιά το αγγλικό τραγούδι!!!!









Χριστουγεννιάτικες ευχές Comenius!

Πανέμορφες χριστουγεννιάτικες κάρτες ,γεμάτες όμορφες ευχές για χαρούμενες γιορτές έφτασαν στο σχολείο μας, από τα σχολεία με τα οποία συνεργαζόμαστε, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius!!!